Wie, wat, waar......

Ons glas in loodatelier: "Het Glashutje", vindt u in het buitengebied van Rekken, achter de boerderij aan de Rode Slatweg nr.2. Daar worden glas in lood ramen en glas in lood kunstvoorwerpen vervaardigd door
Eveline Weerman.

In het gezellige atelier kan iedereen een kijkje komen nemen. Veel van de werkstukken zijn te koop evenals
leuke kleine cadeautjes." Het Glashutje" is doorgaans op maandag, dinsdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Woensdag t/m vrijdag op afspraak. Wanneer u uw bezoekje even van tevoren aanmeldt, staat de koffie voor u klaar!

U kunt ons vinden achter de boerderij aan de Rode Slatweg
nr.2 in Rekken.

Routebeschrijving:

Komende vanuit de ri. Groenlo, neemt u vanaf de Twente route (N18), na de brug over de
Berkel, de 1e weg rechts. Dit is de Rekkense Binnenweg. Deze rijdt u ongeveer 3 km. af, waarna u aan de linkerkant de Rode Slatweg in rijdt."'Het Glashutje" vindt u achter de eerste boerderij aan de rechterkant.

Komende vanuit de ri. Enschede, neemt u vanaf de Twente route (N18), na het kombord ''Eibergen",de eerste weg links. Dit is de Rekkense Binnenweg. Deze weg rijdt u ongeveer 3 km. af, waarna u aan de linkerkant de Rode Slatweg in rijdt. "Het Glashutje" vindt u achter de eerste boerderij aan de rechterkant.

Komende vanuit de ri. Neede, rijdt u rechts de Twente route (N18) op, ri. Eibergen. Na het kombord ''Eibergen",gaat u de eerste weg
links. Dit is de Rekkense Binnenweg. Deze weg rijdt u ongeveer 4 km. af, waarna u aan de linkerkant de Rode Slatweg in rijdt. Het "Glashutje" vindt u achter de eerste boerderij aan de rechterkant.

Adresgegevens:

"Het Glashutje"
Eveline Weerman
Rode Slatweg 2
7157CL Rekken
tel. 0545-432123/06-53382680
e_glasinlood@hotmail.com
www.hetglashutje.nl

kvk.Veluwe en Twente: 06074550 Profi Trading Holland